Afbeelding
Foto: Robert Smit

Een wervelende ode aan Billy Joel

Kunst en cultuur 484 keer gelezen

OSS | The Pianoman, My Life, Only The Good Die Young; stuk voor stuk zijn het nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. Hoewel Billy Joel – dit jaar wordt hij 75 - nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het wordt dus hoog tijd voor een tribute! 

Dé Billy Joel tribute van Nederland strijkt op zaterdag 18 mei neer in Oss: met The Billy Joel Experience brengen Alexander Broussard en zijn vijfkoppige band een wervelende ode aan Billy Joel in theater De Lievekamp. De kaartverkoop is gestart via de website van het theater.

Battle Of The Bands
The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van onder andere Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land. In mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf TV-programma’s. En met succes, want bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Bands kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

Jij bepaalt welke nummers de band speelt
The Billy Joel Experience is een interactieve show, in samenwerking met het publiek. Via www.billyjoelexperience.nl/stemmen bepaal je vooraf de setlist. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen en hoe de setlist eruit komt te zien!

Kijk voor meer informatie en tickets op www.lievekamp.nl/billyjoelexperience.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant