Martin van Heel is al 25 jaar in dienst. (Foto: Beatriz van Lent - FotoLente)
Martin van Heel is al 25 jaar in dienst. (Foto: Beatriz van Lent - FotoLente) Foto: Beatriz van Lent - FotoLente

Keurslagerij Gérard Peters viert jubileum met grote aanbieding

Zakelijk 2.153 keer gelezen

OSS | Keurslagerij Gérard Peters heeft iets te vieren. Chef Martin van Heel is 25 jaar in dienst en is daarnaast ook al 12,5 jaar mede-eigenaar van de slagerij in winkelcentrum De Ruwert. Tere ere van deze gelegenheid hebben zij nog tot en met zaterdag 13 april een exclusieve jubileumaanbieding. Die vind je deze week in het Weekblad Regio Oss.

“Ik was erg blij toen Martin ons 25 jaar geleden kwam versterken”, vertelt Gérard Peters. “12,5 jaar geleden is hij ook mede-eigenaar geworden om zo de betrokkenheid te vergroten. Het doel is dat hij de zaak straks kan overnemen. Zo staat de volgende generatie dus al klaar, en dat is fijn want het is een uitstervend vak.”

“Sindsdien Martin bij ons is begonnen is er veel veranderd”, aldus Gérard. “We bieden tegenwoordig allerlei kant-en-klare producten aan. Mensen zijn op zoek naar gemak en daarnaast moet het natuurlijk lekker zijn. Daarom maken we tegenwoordig behalve ons vlees en vleeswaren ook maaltijden en maaltijdcomponenten. Van hachee tot babi pangang.”

“Maar we blijven dus wel een échte slager. Alles wordt hier gemaakt, achterin de winkel. Ons rookvlees wordt nog op authentieke wijze negen weken lang gerookt. Dat vertaalt zich in enorme waardering.” Peters’ rookworsten en andere producten werden dan ook al meermaals beloond met een gouden predicaat.

Gérard weet ook dat het BBQ-seizoen er alweer aan zit te komen. Daarom bieden zij in de hele maand april een gevarieerde BBQ-box aan, van 42,50 euro voor maar 37,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant